Ontwikkeling nieuwe formules en bedrijven

IPHEO is in een continueproces bezig met het observeren en analyseren van de wereld om ons heen. Zo ontstaan op de gekste momenten nieuwe ideeen die kunnen uitmonden in een nieuw op te zetten bedrijf of project.

Eigenaar Job van den Aker, heeft zelf ruim 20 jaar ervaring als ondernemer en heeft als ultieme hobby om samen met anderen tot deze nieuwe formules te komen. Daarom is hij steeds op zoek naar jonge ondernemende mensen die de stap naar ondernemerschap overwegen en samen mee willen nadenken over zo'n nieuwe formule. Samen wordt dan nagedacht over kansen, bedreigingen, strategie, stappenplan, eerste stappen, financiering, etc. etc. 

Soms vind je op deze website concrete kansen en ideeen die nadere uitwerking verdienen en ook een goede ondernemer in de dop vragen om zo'n formule tot een succes te maken...meld je dan snel!

Soms ook kan het zo zijn dat een jonge ondernemer een mooi plan zelf heeft en zich bij Job meldt om samen eens verder te onderzoeken wat de kansen zouden kunnen zijn! Hou onze website en ook de Facebook-pagina van IPHEO goed in de gaten!

in al dit soort bewegingen, fungeert Job graag als klankbord en coach, soms ook als investeerder.